2 3 4 Motorlu Hasta Yatakları Arasındaki Farklar

2 3 4 motorlu hasta yatakları arasındaki farklar kullanıcı ihtiyaçlarına göre farklılık göstermektedir. Her hasta yatağının kendine özgü önemli özellikleri bulunmaktadır. Bu yataklarda en önemli konu hareket kabiliyetinin ne kadar geniş bir şekilde olabildiğidir. Hasta yatağı seçimi yapılırken hastalarınızın hareketlerini nasıl yapacağını önceden tayin etmeniz gerekir. Eğer yüksek bir hareketsizlik içerisinde yatmak zorundaysa bu hastalar için en yüksek kapasiteli yatakları satın almanız gerekir.

Felçli hastalar genellikle Kendi başlarına hareket edemediklerinden başkalarının yardımına muhtaç olabilirler. Böyle durumlarda hastanın kendi hareket kabiliyetini sağlayabilmesi için motorlu hasta yatakları son derece idealdir. Aynı durumda hastalarınızın hareket kabiliyeti olmasına karşın belli bir süre sadece yatması gerekiyorsa iki motorla hasta yatağı da gereksinimlerinizi karşılayabilir. Bu bakımdan hasta yatağı alımı sırasında en önemli faktör hastanın ya da yaşlı olan insanın durumudur.

Hareket kısıtlığı ne kadar yüksek ise o kadar fonksiyonlu bir yatağa ihtiyaç duyduğunuzu bilmelisiniz. Günümüzde birçok kişi hasta yatağı kullanımı konusunda yüksek standartlarda hizmet almaktadır. Beklentilerin karşılanmasında profesyonellik en önemli konular arasında yer alır. Her türlü hasta yatağı kullanımı konusunda hem hastalar hem de hasta yakınları oldukça avantajlıdır. Bu yatakların kullanıcılara ve hastalara sağlamış olduğu çok önemli avantajlardan bahsedilebilir.

2-3-4 Motorlu Hasta Yatakları Ne Gibi Farklılıklar İçerir?

2 3 4 motorlu hasta yatakları arasındaki farklar birbirinden oldukça farklılık gösterir. Bu hasta yataklarında belli başlı unsurları göz önünde bulundurmak gerekir. Hasta yatakları arasında bir ayrım yapılacağı zaman mutlaka bu yatakların özellikleri dikkate alınır. Her türlü yatak konusunda kaliteli malzemeler öne çıkar. Bu yatakların motor sayısı 2-3 ya da 4 olması kalitesinden ödün verildiği anlamına gelmez. Bu yataklar aynı kaliteli materyallerden üretilirler. Yalnızca farklı olan belli başlı konulardaki işlevleridir. Yatakların yatış konforu da oldukça birbirine benzer durumdadır. Böylelikle yatakları kolaylıkla kullanabilme imkanı olabilmektedir. Hasta yataklarının motor sayısı konfor üzerinde etkili olmaktadır. Bu çünkü iki motorla verilen pozisyonlardan daha farklı olarak 4 motorlu yatakların pozisyon sayısı daha fazladır. 2 3 4 motorlu hasta yatakları arasındaki farklar arasında şunları söylemek mümkündür:

  • 2 motorlu hasta yatakları hastanın baş ve ayak kısımlarını hareket ettirebileceğiniz yataklardır.
  • 3 motorlu yataklar ise asansörlü bir sisteme sahiptir. Hastanın yatacağı alan yüksekliğini ayarlamanıza yardımcı olur. Bu yataklarda asansör için tek motor vardır.
  • 4 motorlu yataklar ABS başlık ve ayaklık özelliklerindedir. Asansör için iki motor olan yataklardır.
  • Bu yataklar katlanabilir özelliklerindedir.

Bu faktörleri göz önünde bulundurduğunuzda bu hasta yataklarından profesyonel seviyede faydalanma imkanı bulabilirsiniz. Her türlü avantaja sizlere sunan ve kalite standartları ölçüsünde en iyi hizmeti almanıza yardımcı olan yatak üretici firmaları kapsamlı yatak üretimi gerçekleştirmektedir. Beklentilerinize yanıt verilmesi bu süreçte oldukça önemli konulardan biridir.

2 3 4 Motorlu Yatakların Ortak Özellikleri

2 3 4 motorlu hasta yatakları arasındaki farklar kadar bu yatakların ortak özellikleri de merak edilenler arasında yer alır. Gereksinimlere yanıt veren ve en iyi standartlarda tasarlanan hasta yatakları kullanıcı konforu düşünülerek hazırlanır. Bu yataklarda yatacak olan kişilerin her türlü ihtiyacının karşılanması için derin bir araştırma sürecinden geçilir. Aynı zamanda yataklar birçok test aşamasından geçerek hasta güvenliği en iyi şekilde sağlanır. 2 3 4 motorlu yatakların ortak özellikleri hakkında ise şunları söylemek mümkün olabilir:

  • Hasta yatakları oldukça konforlu ve profesyonel yataklar arasında yer alır.
  • Bu yataklarda her durumda iyileşme süreci çok daha kısa olacaktır.
  • Hastaya bakan insanlar içinde önemli bir kolaylık olacaktır.
  • Hastanın daha iyi bir şekilde bakılmasına imkan sağlayan yataklardır.
  • Hastanın psikolojik olarak kendini iyi hissetmesinde önemli bir yeri vardır.

Bu ortak özellikleri göz önünde bulundurulduğunda hasta yataklarının oldukça işlevsel olduğunu söylemek mümkündür. Beklentilerinize yanıt veren ve en iyi standartlarda tasarlanan bu yatak modelleri her türlü avantajı sizlere sunar. Yüksek standartları ile öne çıkan ve kalitesinden hiçbir şekilde ödün verilmeyen hasta yatakları kullanıcı açısından önemli bir avantaj olarak sizlere sunulur. Kaliteli bir şekilde temin edebileceğiniz bu yataklar sayesinde hastalarınızın daha rahat etmesini sağlarken sizler de onlara bakma konusunda daha az enerji harcayabilirsiniz.

2 3 4 Motorlu Hasta Yataklarında Fiyatlar Farklı Mıdır?

2 3 4 motorlu hasta yatakları arasındaki farklar fiyatlar açısından da incelenir. Bu yataklar özellikleri birbirinden farklı olduğu için fiyatları da farklı olabilmektedir. 4 motorlu yataklar en işlevsel olan yataklardır. Bu yatakların fiyatı 2 motorlu yataklardan daha yüksek olarak belirlenir. Ancak hastanızın da daha fazla hareket kabiliyeti olacağından yatakların daha işlevsel olduğunu söylemek mümkündür.

Kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan bu yataklarda her türlü avantajı bulabilir ve hastalarınızın daha hızlı bir şekilde iyileşerek hayata dönmesini sağlayabilirsiniz. Ancak fiyatlar konusunda sizlere sunulan tekliflerde farklılık gösterecektir.

hasta yatağı kiralama