Ahşap Ev Tipi Hasta Yatağı Modelleri

Ahşap Ev Tipi Hasta Yatağı Modelleri

Ahşap ev tipi hasta yatağı modelleri hasta ve hasta yakınlarının ilgi gösterdiği yatak modelleri arasında yer alır. Son derece şık ve estetik bir görünümü olan bu yatak modelleri beklentileri tam olarak karşılamaktadır. Ev tipi hasta yatağı arayışındaysanız ahşap modellerin fonksiyonlarından yararlanabilirsiniz. Tüm modeller hasta konforu düşünülerek tasarlanan yataklardır. Bu bakımdan hasta beklentisi tam olarak yanıt bulur. Yataklar motorlu bir dizayna sahip olduğundan rahat bir kullanımı vardır. Her hastalık türünde kişinin kullanabileceği bu yataklar hastalarınıza en iyi standartlarda hareket imkanı sağlar.

Hastaların konforlu bir şekilde vakit geçirmesinde yatak modelleri son derece işlevseldir. Ahşap ev tipi hasta yatağı modelleri yatak tasarımları arasında sıcak bir görünüme sahip olan modellerdir. Evdeki yatak ve mobilyalarla daha iyi bir şekilde uyum sağlaması bu yatakların tercih edilebilirliği üzerinde oldukça etkilidir. Günümüzde birçok hasta yakını tarafından tercih edilen yataklar olduğunu söylemek mümkün olabilir.

Ahşap ev tipindeki yataklar hareket imkanı yanında hastanın moralini de yükselten yataklardır. Hastaya kendisini daha normal hissettiren bu yataklar evinin huzurlu ortamında iyileşme dönemini geçirebilmektedir. Yalnızca hastalar değil aynı zamanda ileri yaşlarda olup hareket kabiliyeti kısıtlanan kişiler de yataklardan yararlanabilmektedir. Günümüzde hasta yatakları eski yataklara göre daha işlevsel bir şekilde tasarlandığından hastaların tüm ihtiyaçlarına tam olarak yanıt vermektedir.

Ahşap 2 Motorlu Yerli Hasta Yatakları

Hastalık dönemlerinde çok fazla tercih edilen yatak modellerinden birisi iki motorlu olan yataklardır. İşlevsel tasarımları ile öne çıkan bu yatak modelleri beklentileri tam olarak karşılar. Aynı zamanda hasta yakınlarına da önemli kolaylıklar sunar. 2 motorlu olduğundan kullanımı oldukça basit bir yapıya sahiptir. Ahşap ev tipi hasta yatağı modelleri arasında yer alan bu iki motorlu yataklar arasında şunlardan bahsetmek mümkün olabilir:

  • Ahşap hasta yatakları iki motorlu ise hastaya baş ve ayak kısımlarında hareket imkanı sunar.
  • Bu yataklar motorlu olduğundan herhangi bir şekilde kas gücü gerektirmez.
  • Sessiz bir şekilde çalışan yataklar çevreye ses açısından rahatsızlık vermez.
  • Devir sesi rahatsız etmez ve kullanıcı için konfor sağlanır.
  • Birçok fonksiyonu vardır.
  • Yatak serum kullanmaya uygundur.
  • Hastanın oturma pozisyonuna getirilerek rahat şekilde yemek yemesine imkan tanır.
  • Motorlar alüminyum sarılı olduğundan tüm tehlikelerden korunur.
  • Yataklar son derece dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Ahşap 2 motorlu hasta yatakları hastaların konfor gereksinimlerine tam olarak yanıt veren yataklardır. Bu yatakların çok tercih edilmesinde birçok önemli avantajdan bahsetmek mümkündür. Her türden yatak kullanımında öne çıkan ahşap hasta yatakları estetik görünümleriyle de dikkatleri üzerine çeker. Bu yataklar yerli üretimdir ve en uygun fiyatlarla satın alınabilecek modellerdir.

Ahşap Dört Motorlu Alman Yatak Modeli

Ahşap dört motorlu Alman yatak modelleri de oldukça yüksek standartlardadır. Bu yataklar ileri safhada bulunan ve hareketi tamamen kısıtlanmış olan hastalar için geçerlidir. Beklentileri tam olarak karşılayan bu yatak modelleri üstün nitelikleri ile öne çıkar. Ahşap ev tipi hasta yatağı modelleri kullanıcı için tüm fonksiyonları bir arada sunar. Hastanın kendini idare edebilmesi için kumandalı sistemi de vardır. Aynı zamanda yanlarda bulunan tuşlarla da idare edilebilecek yataklar arasında yer alır. Ev tipi hasta yatağı modelleri içerisinde yer alan 4 motorlu Alman yatakları şu özellikleri ile öne çıkar:

  • Bu yataklarda dört motor sistemi vardır ve hastaya farklı açılardan hareket imkanı sunar.
  • Baş ve ayak kısımları yanında ekstra hareketlerde de destek verir.
  • Tedavi sürecine tam olarak destek veren yatak modelleridir.
  • Bu yataklar ahşap tasarım olduğundan hastanın kendini daha huzurlu hissetmesini sağlar.
  • Motor sistemleri tamamen sessiz bir şekilde çalışır.
  • Bu yataklar hastanın psikolojisi üzerinde de son derece etkilidir.
  • Montaj kolaylığı vardır.
  • Kilitli korkuluk sistemleri sayesinde hasta için gereken güvenlik sağlanır.
  • 360 derece dönebilen tekerlek sistemi ile yatakları istenilen yere götürme imkanı vardır.

Profesyonel yataklar arasında yer alan ahşap yatak modelleri her türden hasta için son derece ideal tasarımlardır. Kumandalı olması bir ayrıcalıkken aynı zamanda bu yataklarda yüksek motor teknolojisinin olması da hareket kısıtlamasını ortadan kaldırmaktadır. Ahşap ev tipi hasta yatağı modelleri her anlamda sizlere kaliteyi bir arada sunmaktadır. Yataklar hem hastanın hem de hastaya bakan kişinin konforu düşünülerek tasarlanmıştır. Her açıdan kolay kullanılabilir yataklar olduğunu söylemek mümkün olabilir.

Ahşap Ev Tipi Yatak Modellerinde Fiyatlar

Ahşap ev tipi hasta yatağı modelleri farklı fiyatlarda satışa sunulan yataklardır. Kullanıcı beklentisini karşılayan bu yataklarda öne çıkan en önemli özellik hastaların bakımının en iyi şekilde yapılmasını sağlamaktır. Hasta yataklarında yüksek kaliteye gereken önem verilir. Yatağın her parçası en iyi medikal malzemelerle üretilmiştir.

Ancak fiyatlar konusunda net bir bilgi vermek mümkün olmaz. Çünkü yatak modellerinde fiyatlar modellerine ve yatağın fonksiyonlarına göre değişmektedir. Fakat her durumda yatakların son derece işlevsel ve uygun fiyatlı olduğunu söylemek mümkün olabilir.

hasta yatağı kiralama